top of page

Zin in een teamuitje? Wij hebben het perfecte all inclusive bedrijfsuitje!

Ons 3-2-1 All Inclusive Bedrijfsuitje bevat 3 onderdelen en redenen waarom jij dit uitje niet wil missen.

3-2-1 Bedrijfsuitje Vier Hoog Zevenbergen

-3-

Hoe vervelend is het als je met je werk weggaat je bij elk drankje op het budget van de baas moet letten? Bij Vier Hoog Zevenbergen heb je daar geen last van! Iedereen kan namelijk 3 uur lang onbeperkt (0.0) bier, wijn en frisdranken bestellen. Zo hoeft er niemand op de kosten te letten! Krijg je er al dorst van?


-2-

Wat ga je eten als je met een grote groep bent? De een wil heel graag het één eten, maar die ander lust dat weer niet… Geen probleem! Tijdens jouw 3-2-1 bedrijfsuitje is iedereen zijn eigen chef-kok tijdens het tafelgrillen. Hierbij komt er heerlijk vlees ook tafel, maar ook vegetarisch, allergenen vrij en halal is mogelijk. Zo kan iedereen zelf zijn heerlijke grillmaaltijd klaarmaken. Daar bovenop krijgen jullie ook nog eens onbeperkt brood, oerfriet, salade en heerlijke sausjes.Willen jullie liever een bedrijfsuitje zonder grillen maar met een heerlijk diner? Kijk dan vooral naar ons Bedrijfsuitje Bowlen & Groepsmenu.


-1-

Dit is natuurlijk het leukste van heel het bedrijfsuitje, BOWLEN! Het is tijd om aan je collega’s te gaan laten zien wie er het beste is in dit tijdloze balspelletje. Trek de bowlingschoenen maar alvast aan!


Naast deze 3 onderdelen is er natuurlijk altijd nog een VIERde reden bij Vier Hoog Zevenbergen. Het leuke aan een bedrijfsuitje bij ons is dat alle leuke activiteiten die jij met je collega’s wil doen op één locatie te vinden zijn. Daarnaast is een bedrijfsuitje met bowlen natuurlijk ook gewoon super gezellig! Zo sta je nog eens met je collega’s op de bowlingbaan in plaats van op de werkvloer.

 

Hebben we jou overtuigd van een superleuk all inclusive bedrijfsuitje met bowlen en eten? Reserveer dan snel jouw bedrijfsuitje en dan zien we je binnenkort!

1 weergave

Comments


bottom of page