top of page

4 redenen waarom je moet kiezen voor het All Inclusive bedrijfsuitje bij Vier Hoog Zevenbergen

Moet jij dit jaar een bedrijfsuitje regelen voor jullie bedrijf? Dan is het All Inclusive Bedrijfsuitje bij ons is precies wat je zoekt! Dit zijn de 5 redenen waarom.


  1. Alles op één plek Bij Vier Hoog Zevenbergen kan je alles op één plek doen; een leuke activiteit, borrelen en een hapje eten. Wil je een teamuitje organiseren waarbij je dit allemaal wilt doen maar heb je geen zin om vervoer te regelen tussen verschillende locaties? Dan is Vier Hoog Zevenbergen de plek voor jullie bedrijfsuitje. Met ons 3-2-1 Bedrijfsuitje zit je helemaal goed. Met dit All Inclusive Bedrijfsuitje bij Vier Hoog Zevenbergen geniet je van een 3 uur drankafkoop, 2 uur tafelgrillen en 1 uur bowlen zonder dat je daarvoor naar een andere locatie moet. Ideaal toch?!

  2. Teambuilding Een potje bowlen is de perfecte activiteit voor teambuilding. Tijdens een bedrijfsuitje bowlen is er namelijk altijd iets om over te praten. Van het juichen voor een prachtige strike tot het helpen van de wat minder goede bowlers onder ons. Daarnaast kan je individueel spelen of ervoor kiezen om per baan tegen elkaar te strijden, dit zorgt voor nog meer spanning en teamgevoel tijdens het bedrijfsuitje.

  3. Leuk voor iedereen Het is lastig om een activiteit te vinden die iedereen leuk vindt. Met een All inclusive bedrijfsuitje bij Vier Hoog Zevenbergen is dat geen probleem. Bowlen is namelijk een laagdrempelige activiteit, iedereen kan het en iedereen kan meedoen. En mocht je toch een beetje hulp nodig hebben dan zetten we gewoon de bumpers voor je aan.

  4. Geen zorgen om de rekening Met een teamuitje wil je natuurlijk aan je werknemers laten zien dat je ze waardeert. Met een All In Bedrijfsuitje bij Vier Hoog Zevenbergen gaat dit zeker lukken. Bij het 3-2-1 Bedrijfsuitje zit namelijk 3 uur lang drankafkoop waardoor niemand iets te kort komt. Ook kan je genieten van het tafelgrillen met onbeperkt friet, brood en salade. En dat allemaal voor een vaste prijs zodat de baas zich niet druk hoeft te maken over de rekening van het bedrijfsuitje.


Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een bedrijfsuitje bij Vier Hoog Zevenbergen? Bekijk dan hier alle informatie en reserveer direct jullie ideale bedrijfs!

6 weergaven

Comments


bottom of page