top of page

Groepen; wij hebben het perfecte menu voor jullie!

Wil je lekker een groepsuitje doen met je familie of vriendengroep? En zijn jullie met 8 – 25 personen? Dan hebben wij het perfecte menu voor jullie!


Vier Hoog Zevenbergen biedt namelijk twee verschillende groepsmenu’s die voor ieder wat wils hebben en die ook nog eens super voordelig te combineren zijn met een potje bowlen.

Wat houden deze groepsmenu’s in? Nou laten we dat eens op een rijtje zetten.


Bij groepsmenu 1 krijgen jullie een twee gangen diner.

We beginnen met heerlijke nacho’s en brood met smeersels om lekker met elkaar te delen. Zo kan je helemaal zelf bepalen hoeveel van deze smakelijke bites je neemt om nog ruimte over te houden voor één van de lekkere hoofdgerechten.


Voor het hoofdgerecht heb je keuze uit vijf opties. Of je nu vegetarisch, vis of vlees eet, voor ieder zit er wel wat lekkers bij! En dat voor maar €18,50 per persoon!

Groepsmenu Restaurant Vier Hoog Zevenbergen
Groepsmenu Restaurant Vier Hoog Zevenbergen

Dit groepsmenu kan je, net als groepsmenu 2, heel voordelig combineren met een competitief potje bowlen. Maar wat dit groepsmenu ook heeft, is dat het op woensdag en donderdag nóg goedkoper is! Dat klinkt pas ideaal!


Dan hebben we ook nog groepsmenu 2. Bij dit groepsmenu geniet je van een heerlijk drie gangen diner waarbij we beginnen met een luxe borrelplank met koude én warme hapjes.


Daarna maak je een keuze uit één van de vijf heerlijke hoofdgerechten. En als dessert geniet je van een heerlijke cheescakeijs! En je gaat het niet geloven, maar dit kost maar €25 per persoon!

 

Dus heb je al zin in dit heerlijke diner? Boek het dan snel dit groepsmenu in onze gezellige Restaurant VIER!

0 weergaven

Comments


bottom of page