top of page

Kerst en Kerstvakantie bij Vier Hoog Zevenbergen: Feestelijk Genieten

De kerstvakantie is een tijd van samenzijn, genieten van lekker eten en het beleven van leuke activiteiten. Bij Vier Hoog Zevenbergen kun je deze feestdagen op een unieke manier doorbrengen. Of je nu op zoek bent naar een activiteit, heerlijk tafelen of gewoon even lekker ontspannen, Vier Hoog heeft voor ieder wat wils. In deze blog nemen we je mee door de kerstvakantie en kerstdagen bij Vier Hoog Zevenbergen.


Kerst bij Vier Hoog Zevenbergen
Kerst bij Vier Hoog Zevenbergen

Bowlen & Grillen op Eerste en Tweede Kerstdag

Waarom zou je je druk maken om uren in de keuken staan met kerst? Bij Vier Hoog Zevenbergen kun je ontspannen en genieten van een heerlijke kerstmaaltijd terwijl je een gezellig uitje beleeft. Op Eerste en Tweede Kerstdag kun je genieten van het speciale Bowlen & Grillen-arrangement. Begin met een uurtje bowlen en vervolg met een smakelijk tafelgrill-diner. Laat het koken en de afwas maar aan ons over terwijl jij en je gezelschap zich vermaken.


3-Gangen en 4-Gangen Kerstdiner op Eerste en Tweede Kerstdag

Wil je kerst vieren met een smaakvol kerstdiner? Bij Vier Hoog Zevenbergen kun je genieten van een heerlijk 3-gangen of 4-gangen kerstdiner op Eerste en Tweede Kerstdag. Laat je smaakpapillen verwennen door onze culinaire hoogstandjes terwijl je geniet van de gezellige kerstsfeer. Een feestelijke maaltijd zonder de stress van koken, dat is pas echt genieten!


Bowlen in de Kerstvakantie

De kerstvakantie is de ideale tijd om eropuit te trekken en plezier te maken. Vier Hoog Zevenbergen biedt een gezellige activiteit die geschikt is voor jong en oud: bowlen! Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde bowler, bowlen is altijd leuk en een geweldige manier om tijd door te brengen met vrienden en familie.Bowlen & Grillen op Oudejaarsdag

Waarom wachten tot middernacht om te genieten van een feestelijke maaltijd? Op Oudejaarsdag kun je bij Vier Hoog Zevenbergen het jaar afsluiten met het Bowlen & Grillen-arrangement. Begin de avond met een uurtje bowlen en vervolg met een heerlijke tafelgrill-maaltijd. Zo begin je het nieuwe jaar in stijl!


Vier Hoog Zevenbergen: Jouw Kerstbestemming

Dit jaar hoef je niet te kiezen tussen traditionele kersttradities en avontuurlijke activiteiten. Bij Vier Hoog Zevenbergen kun je beide beleven. Of je nu wilt ontspannen, lekker wilt eten of op zoek bent naar leuke activiteit, we hebben het perfecte uitje voor jou.

Maak van deze kerstvakantie en kerstdagen een tijd om te onthouden. Boek vandaag nog jouw kerstarrangement bij Vier Hoog Zevenbergen en vier de feestdagen op een unieke manier. Kerst vier je bij Vier Hoog Zevenbergen!

8 weergaven

Comments


bottom of page