top of page

4x Waarom Vier Hoog dé plek is voor jouw bedrijfsuitje

Je zit met je handen in het haar want het is weer tijd om een bedrijfsuitje te organiseren. Je bent met een groep medewerkers die allemaal andere wensen, interesses en ideeën hebben. Wat nu? 🤯Geen paniek! Hierbij geven we je 4 redenen waarom Vier Hoog dé plek is om jouw volgende bedrijfsuitje te vieren.


  1. Verschillende activiteiten op 1 locatie We beginnen meteen met onze grooste pluspunt 😉 Voor alle Vier Hoog locaties geldt dat er altijd meerdere activiteiten gecombineerd kunnen worden, eventueel in combinatie met een hapje eten. Dit zorgt ervoor dat je geen gedoe hebt met vervoer van de ene naar de andere locatie, alles is op 1 locatie. En, of je nou voor een potje bowlen gaat of wat meer spanning zoek bij de escaperoom of lasergame, er is altijd wel een geschikte activiteit voor iedereen in de groep. Kies je voor een buffet of tafelgrillen? Ook dan kan iedereen zelf bepalen wat hij opschept en uiteraard kunnen we hierbij rekening houden met vega(n), halal of andere dieetwensen. Zo ben je er zeker van dat iedereen met een goed gevoel terug kijkt op jullie bedrijfsuitje bij Vier Hoog.

  2. Voor kleine en grote groepen Een multinational binnenhalen is natuurlijk leuk, maar de realiteit is dat het MKB toch echt in de meerderheid is. Daarom richten wij ons niet alleen op de grote groepen, maar kan je ook met een kleinere groep een bedrijfsuitje bij ons vieren. Zo is onze bestseller, het 3-2-1 Uitje, al te boeken vanaf 12 personen. Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is, iedere groep krijgt dezelfde behandeling en dezelfde voordelen.

  3. Gepersonaliseerd & uniek Ben je op zoek naar iets anders dan onze standaard arrangementen, dat kan. Zo hebben we bij Vier Hoog Zevenbergen een prachtig restaurant wat we ook prima kunnen omtoveren tot een presentatieruimte. In Breda hebben we dat misschien niet, maar wat dacht je van jouw presentatie op de bowlingbaan met een mega LED-scherm boven de banen waarop iedereen kan meekijken. Heb je andere wensen? Wij gaan de uitdaging graag aan!

  4. Mega betaalbaar Voor ieder budget bieden wij een geschikt bedrijfsuitje. Voor €35 per persoon kan je bijvoorbeeld al komen bowlen en tafelgrillen. Dit betekent 3 uur lang plezier op onze locatie. Alleen de drankjes en eventuele extra snacks komen nog bovenop dit bedrag. Hebben jullie wat meer te besteden en/of wil je je geen zorgen maken om de rekening achteraf, kies dan voor ons 3-2-1 Uitje. Dit arrangement is speciaal voor bedrijven en kan al geboekt worden vanaf 12 personen. Je krijgt 3 uur drankafkoop (bier, wijn & frisdrank), 2 uur tafelgrillen en 1 uur bowlen voor maar €59,50 per persoon. Hét All Inclusive uitje voor grote groepen!


Uiteraard hadden we nog veel meer redenen kunnen bedenken waarom Vier Hoog de ideale plek is voor jouw bedrijfsuitje, maar we houden nou eenmaal van “VIERen”. Snap je? 😉


Ben jij overtuigd van onze locatie(s) of nieuwsgierig naar wat er allemaal nog meer mogelijk is voor jouw bedrijfsuitje? Neem dan vooral contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden

14 weergaven

コメント


bottom of page