Vier Hoog 'Exclusief' Zomerarrangement

Vier Hoog Zevenbergen is dé plek voor bedrijfsfeestjes

Wat is er leuker dan eten en drinken te combineren met actieve spelletjes? Precies, het is de ideale combinatie. Maar feesten in de beslotenheid van jouw eigen team is uiteraard ook belangrijk. Vooraf geen verassingen over de kosten? Wij hebben de oplossing. 

Vanaf nu is het mogelijk om in de maanden april tot en met september op maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdag(avond) bij Vier Hoog Zevenbergen vanaf 70 personen volledig 'Exclusief' te reserveren middels ons Vier Hoog 'Exclusief' Zomerarrangement! Naast onze activiteiten, bar en sfeervolle restaurant is ook ons volledig vernieuwde terras jullie domein.  

Vier Hoog 'Exclusief' Zomerarrangement is al te reserveren vanaf: € 65,00 incl. btw per persoon (All inclusive) 

Welkomstdrankje

Bij binnenkomst ontvangt iedereen een heerlijk welkomstcocktail.


Volledig verzorgd STRIKE buffet 

Op ons zonovergoten terras kan je genieten van heerlijk diverse soorten vlees, nasi, bami met verschillende salades en rustiek stokbrood met dips. Iedereen kan gemakkelijk zelf bepalen hoe zijn bord gevuld wordt, voor de ene wat meer vlees voor de ander misschien wat meer salade. Genieten en gemak in één. Kijk op deze pagina voor de precieze inhoud van het buffet. Zit het weer even niet mee? Dan serveren wij het buffet in restaurant VIER.  

Onbeperkt drankarrangement “BIER, WIJN, FRIS” (3 uur)
Vooraf weten waar je aan toe bent. Dat is het voordeel van Vier Hoog 'Exclusief'. Gedurende jullie verblijf (3 uur) geen zorgen over de rekening. 

Het drankarrangement bevat; BIER: Heineken Tapbier en Heineken 0.0, WIJN: Huiswijnen Wit & Rood, FRIS: Frisdranken (geen Red Bull). Koffie en thee maken geen onderdeel uit van dit arrangement.


Onbeperkt Bowlen (3 uur)

Al onze 6 hypermoderne bowlingbanen volledig tot jullie beschikking. 

  

Onbeperkt Escaperoom spelen (2 spellen, max 32 personen)

Onze mega-escaperoom staat gedurende 3 uur volledig tot jullie beschikking. Hierdoor kunnen 32 personen de escapebeleving meemaken (2 games van maximaal 16 personen). 

Liever iets langer blijven? Dat is uiteraard geen probleem. Wij bespreken graag de mogelijkheden.