Bijbaan, stage of vaste uren; het is allemaal mogelijk bij Vier Hoog Zevenbergen! ​​

VACATURES

Op zoek naar een stage? Je kunt bij ons terecht voor een leisure stage, front office stage of marketing stage. Hieronder vind je de openstaande vacatures voor de stages. 

SBB Logo Erkend Leerbedrijf.png

Toch meer op zoek naar een bijbaantje? Wij bieden je een plek in de leisure, horeca of keuken. En één ding is zeker, geen dag is hetzelfde!

Serveerster | Ober | Bediening

Serveerster | Ober | Bediening

Bijbaan / Oproepkracht

Serveer de hapjes, drankjes en gerechten aan onze gasten in het restaurant, op de bowlingbaan en in het zonnetje op het terras. Geld verdienen was nog nooit zo leuk en gezellig geweest, want iedereen krijgt een grote glimlach als jij aankomt met hun bestelling.

STAGE Leisure

STAGE Leisure

MBO Stage

Ben jij op zoek naar een leerzame, afwisselende maar vooral toffe stage? Dan is Vier Hoog Zevenbergen met haar jonge en gezellige team zeker de juiste plek voor jou! Wij zijn altijd op zoek naar MBO stagiair(e)s. Jij bent gastvrij en in het bezit van goede social skills waarmee je iedere gast zich welkom kan laten voelen.

PER DIRECT: Medewerker Leisure

PER DIRECT: Medewerker Leisure

Bijbaan / Oproepkracht

Geen dienst is hetzelfde wanneer je bij ons komt werken. Het ene moment sta je een groep gasten uitleg te geven over één van onze activiteiten en het volgende moment kan je zomaar met een dienblad in je hand staan om het eten uit te serveren in ons restaurant. Je bent flexibel, staat overal voor open en wilt alles onder de knie krijgen.

STAGE Keuken

STAGE Keuken

MBO Stage

Het team van Vier Hoog Zevenbergen zoekt een keuken tijger. Lijkt het je leuk om ontzettend veel te leren van onze ervaren kok? Tijdens een stage in de keuken van Vier Hoog ben je onder andere verantwoordelijk voor mise en place werkzaamheden, het uitvoeren van keukenwerkzaamheden, allemaal onder supervisie van onze leermeester.

Barkeeper

Barkeeper

Bijbaan / Oproepkracht

Altijd al achter de bar van de leukste bowlingbaan in Zevenbergen willen staan? Jij gaat ervoor zorgen dat de juiste drankjes worden klaargemaakt voor alle gasten. Van cocktails tot speciale koffies en van een theetje tot een biertje.