Bijbaan, stage of vaste uren; het is allemaal mogelijk bij Vier Hoog Zevenbergen! ​​

VACATURES

Op zoek naar een stage? Je kunt bij ons terecht voor een leisure stage, front office stage of marketing stage. Hieronder vind je de openstaande vacatures voor de stages. 

SBB Logo Erkend Leerbedrijf.png

Toch meer op zoek naar een bijbaantje? Wij bieden je een plek in de leisure, horeca of keuken. En één ding is zeker, geen dag is hetzelfde!

PER DIRECT: Medewerker Schoonmaak (12-18 uur)

PER DIRECT: Medewerker Schoonmaak (12-18 uur)

Parttime/Bijbaan

Gewoon beetje schoon is voor jou niet genoeg. Nee, het moet blinken en stralend schoon zijn! Als schoonmaker heb je een belangrijke job, want na jouw komst straalt niet alleen de vloer maar ook iedereen die bij Vier Hoog Zevenbergen binnenkomt omdat ze zien hoe goed jij alles bijhoudt.

STAGE Keuken

STAGE Keuken

MBO Stage

Het team van Vier Hoog Zevenbergen zoekt een keuken tijger. Lijkt het je leuk om ontzettend veel te leren van onze ervaren kok? Tijdens een stage in de keuken van Vier Hoog ben je onder andere verantwoordelijk voor mise en place werkzaamheden, het uitvoeren van keukenwerkzaamheden, allemaal onder supervisie van onze leermeester.

PER DIRECT: Medewerker Leisure

PER DIRECT: Medewerker Leisure

Bijbaan / Oproepkracht

Geen dienst is hetzelfde wanneer je bij ons komt werken. Het ene moment sta je een groep gasten uitleg te geven over één van onze activiteiten en het volgende moment kan je zomaar met een dienblad in je hand staan om het eten uit te serveren in ons restaurant. Je bent flexibel, staat overal voor open en wilt alles onder de knie krijgen.

STAGE Leisure

STAGE Leisure

MBO Stage

Ben jij op zoek naar een leerzame, afwisselende maar vooral toffe stage? Dan is Vier Hoog Zevenbergen met haar jonge en gezellige team zeker de juiste plek voor jou! Wij zijn altijd op zoek naar MBO stagiair(e)s. Jij bent gastvrij en in het bezit van goede social skills waarmee je iedere gast zich welkom kan laten voelen.