top of page

ESCAPEROOM

Ontrafel het familiegeheim van de Familie Hartman!

ESCAPEROOM ZEVENBERGEN

Jaren geleden was aan de Hazeldonkse Zandweg de matrassenfabriek van de Familie Hartman te vinden. Hier werden op vakkundige wijze comfortabele matrassen gemaakt. Zoals gezegd werd deze fabriek gerund door de familie Hartman welke vlakbij de fabriek woonden. 

Jaren later staat het huis leeg. Het is alsof ze pas net vertrokken zijn. Alles is nog intact, van het familieportret tot aan de wijnflessen, het staat er nog allemaal. Het gerucht gaat dat het geld, wat verdiend is met de fabriek, nog steeds in het huis ligt. Opa hield de boekhouding altijd zeer nauwkeurig bij en was zeer spaarzaam. Zou er nog veel te halen zijn? 

 

Er zijn al eerder mensen geweest die het huis hebben bezocht/doorzocht, maar niemand heeft iets kunnen vinden. Misschien slagen jullie er wel in om de erfenis van de Familie Hartman te bemachtigen.

Te boeken vanaf 6 personen

€17,50 per persoon

Let op: Onze escaperooms hebben een denkniveau en spelbeleving die geschikt is voor deelnemers vanaf 16 jaar.

 

Mocht u onze escaperooms willen spelen met jongere deelnemers dan is dit op eigen risico qua spelbeleving.

BOWLEN & GRILLEN (50.3 x 103 cm) - 2022-04-19T144952.904.png

Escaperoom +

1 uur bowlen

€22,- per persoon

Vanaf 6 personen

 • Is de escaperoom eng?
  De escaperoom is niet eng. Er worden geen gebruik gemaakt van horrorelementen en er zijn geen tot weinig schrikmomenten. Ook is er geen acteur. Wel is de escaperoom leuk en voel je een echte race tegen de klok ervaring! ⏱
 • Mogen telefoons mee naar binnen?
  Telefoons mogen niet mee naar binnen. 🚫📱 Deze kan je van te voren veilig inleveren bij de spelbegeleider.
 • Is de escaperoom rolstoelgankelijk?
  De escaperoom is niet rolstoeltoegankelijk en ook niet geschikt voor personen die slecht ter been zijn.
 • Hoe staat het met de veiligheid?
  Er is een noodknop en noodalarm aanwezig (die uiteraard niet bij het spel horen😉). Maar mocht er een noodsituatie zijn is er altijd een vluchtweg naar buiten. Een medewerker houdt het spel in de gaten en zijn getraind bij calamiteiten.
 • In welke talen is de Escaperoom beschikbaar?
  De Escaperoom is alleen in het Nederlands beschikbaar. Mocht de groep bestaan uit meerdere nationaliteiten is het raadzaam om een Nederlandse tolk in het team te hebben.
bottom of page