ESCAPEROOM

Ontrafel het familiegeheim van de familie Hartman!

Escaperoom Zevenbergen

Jaren geleden was aan de Hazeldonkse zandweg de matrassenfabriek van de Familie Hartman te vinden. Hier werden op vakkundige wijze comfortabele matrassen gemaakt. Zoals gezegd werd deze fabriek gerund door de familie Hartman welke vlakbij de fabriek woonden. 

Jaren later staat het huis leeg. Het is alsof ze pas net vertrokken zijn. Alles is nog intact, van het familieportret tot aan de wijnflessen, het staat er nog allemaal. Het gerucht gaat dat het geld, wat verdiend is met de fabriek, nog steeds in het huis ligt. Opa hield de boekhouding altijd zeer nauwkeurig bij en was zeer spaarzaam. Zou er nog veel te halen zijn? 

 

Er zijn al eerder mensen geweest die het huis hebben bezocht/doorzocht, maar niemand heeft iets kunnen vinden. Misschien slagen jullie er wel in om de erfenis van de Familie Hartman te bemachtigen.

Let op: onze escaperoom heeft een denkniveau en spelbeleving die geschikt is voor deelnemers vanaf 16 jaar. mocht u de escaperoom willen spelen met jongere deelnemers dan is dit op eigen risico qua spelbeleving.

Tarieven

5 personen

€18,50 per persoon

6 personen

€17,00 per persoon

7 of meer personen

€16,50 per persoon

TIJDELIJK GESLOTEN