Huwelijk bij Vier Hoog Zevenbergen

Hoera, jullie gaan trouwen! Nu het feest nog regelen.

Jullie willen je bruiloft natuurlijk vieren op de manier die bij jullie past. Dat kan bij Vier Hoog Zevenbergen in Restaurant VIER!

Jullie wensen zien wij als mogelijkheden om te verbazen. Het totale pakket wordt in samenspraak met jullie geregeld. Eten, drankjes, hapjes, champagne, taart en de entertainment. Alles moet kloppen, je viert immers de dag van je leven!

Niks staat jullie meer in de weg. Maak een afspraak met een van onze event-managers en vier de dag van je leven bij Restaurant VIER. Onderstaand een voorbeeld van ons aanbod, deze is uiteraard naar wens uit te breiden. 

De dag van je leven vier je bij Vier Hoog Zevenbergen. Om 18:00 begint voor een select groepje het feestelijke 3-gangen diner waar natuurlijk ook geproost wordt met een glaasje prosecco.

 

Vervolgens sluiten om 20:00 de rest van het gezelschap aan bij de felicitaties. Een gepast ontvangst in een gezellige sfeer biedt ruimte voor de felicitaties waarbij de gasten worden ontvangen met een glaasje prosecco. Terwijl de DJ op de achtergrond al een muziekje draait kan het borrelen beginnen.

 

Het borrelen gaat subtiel over in een heuse feestavond waarbij niemand iets te kort komt en de DJ de leukste muziek draait. Met de drank afkoop komt niemand voor verrassingen te staan en kan iedereen genieten van de feestavond. Ook om de hapjes hoeft niemand zich zorgen te maken. Geregeld komt er iemand langs met een schaal vol met diverse hapjes zoals mini frikandellen, kaassoufflé, bami hapjes en loempia's.

 

Rond 01:00 is het toch tijd om de dag van jullie leven af te ronden. Alle gasten kunnen nog genieten van een heerlijk broodje kroket of frikandel en een puntzak friet. Op dit moment is het dan toch tijd om de jassen aan te doen en gedag te zeggen. Met een volle buik en een leuke herinnering rijker verlaat iedereen de feestzaal richting huis.

Prijs opbouw voor de avondgasten:

5 uur drankafkoop, glaasje prosecco, 5 rondes bittergarnituur (2 stuks per persoon), broodje kroket/frikandel en puntzak friet.  €49,95 per persoon